Home Vacature Plaatsen Link toevoegen
Job.nl > Werving en selectie > HRM > Welkom bij Habilis

Link informatie
Welkom bij Habilis
Bewegen om tot optimale resultaten te komen. Dat doen individuen. Dat doen organisaties. Bij Habilis is dit onze professie; om mensen in balans te krijgen en te houden. Wij richten ons in een organisatie op gedrag en op gedragsverandering, zodat medewerkers kunnen uitmunten in hun werk.

Om dit goed te kunnen doen, kiezen wij telkens opnieuw voor inhoud, kwaliteit en maatwerk. Habilis adviseurs kennen geen standaardoplossingen, bieden u geen kant en klaar pakketten. Als professionals in mens en organisatie kruipen we - als het ware - dicht tegen onze klanten aan. Wij kijken, luisteren en onderzoeken, totdat we exact weten wat er speelt. En dat doen we met respect, integriteit, mensgerichtheid en aanspreekbaarheid. Onze klanten waarderen dat, zo blijkt.

Hun tevredenheid is ons succes en dit bepaalt ook de groei van ons bureau. Daardoor kunnen wij investeren in de vele disciplines die we onder één dak hebben. Het voordeel van een bureau zijn met meerdere diensten, is dat we integrale oplossingen te bieden hebben. Wij vertalen uw vraag naar de gehele organisatie, zodat problemen en knelpunten helder worden. Voordeel van een samenhang zien, is dat we bij de kern uitkomen. Zo kunnen wij van Habilis perfect aansluiten op wat uw organisatie werkelijk beweegt.

http://www.habilis.nl/
Aantal keer geklikt: 925Toegevoegd March 27, 2006
');